Ordinerad egentid!

Pallrade mig bort till en granne/vän igår för prat och smarrig räkmacka som hon ville pigga upp mig med. Vi har inte setts på ett tag, men hon har hela tiden funnits för mig på ett eller annat sätt och jag kände att jag verkligen ville träffa henne igår...bara få prata av mig, bli tröstad och omhändertagen.
Vad vore jag utan min älskade familj och finaste vänner? ❤️
Dock var det nog de sista krafterna jag lyckades uppamma till det, för idag är rösten nästan helt borta och min kropp värker av för lite sömn och för många hostattacker. Lyckades ändå föra ett något kraxande samtal med vc i morse.
Så nu är det ordinerad egentid som gäller, får inte använda rösten på några dagar och heller inte umgås med någon. Allt har blivit för mycket för min kropp och den behöver all hjälp...läs vila...den kan få för att återhämta sig. 
Så älskade familj och vänner...hur mycket ni än betyder för mig, så vågar jag inte annat än lyda doktorn i dagsläget...förhoppningsvis hjälper det med egentid och jag är tillbaks igen efter helgen....vi hoppas på det i alla fall.
I morgon firar vi som följer årshjulet, Lammas/Lughnasadh som är den första av de tre skördehögtiderna. Så när jag förhoppningsvis sovit ut i morgon ska jag ta en långsam promenad och plocka blommor att pynta altaret med och om ork sedan finns kvar vill jag baka bröd...jag brukar göra det till just Lammas...en symbol för skörden...
Men just nu för resten av denna dag är det soffläge som gäller.
På återhörande 🤗